Julequiz med præmiegaranti

Club Matas har verdens bedste Partnere! Og hver gang du handler hos én af dem, får du Point, du kan bruge på noget ekstra til dig. Vær med i årets julequiz og vind flotte præmier.

Du ved måske, at du kan optjene Point på briller og børnetøj. Du ved sikkert også, at der triller Point ind på din pointsaldo, når du køber rejser, smutter på kro-ophold, shopper smarte tasker, spiser på restaurant, taler i telefon … og meget mere.

Men hvor godt kender du egentlig de forskellige Partnere? Vis os hvad du ved og deltag i årets store Partner julequiz.

Vi belønner alle deltagere med 10 point
Alle, der svarer på spørgsmålene og deltager i quizzen, får kvit og frit sat 10 Point direkte ind på kontoen. Også selvom du ikke svarer rigtigt på alle spørgsmålene. Pointene kommer automatisk ind på din konto ca. 14 dage efter quizperioden er slut.

Vind top lækker elektronik og masser af ekstra Point
Hovedpræmien er toplækre gadgets fra Samsung. Det er vores Partner Call me, der har doneret den flotte hovedpræmien. Alle, der klarer sig fejlfrit gennem de 16 spørgsmål om Partnerne, er med i lodtrækningen om den fede hovedpræmie. Men fortvivl ej - får du kun halvdelen rigtige eller derover, kan det være dig der er én af de 10 heldige, der vinder én af Point præmierne.

Hovedpræmie: Tablet, mobil og højttaler
Er det dig, der vinder 1. præmien, får du en Samsung Galaxy Tab S2, en Samsung Galaxy S& Edge 6A mobil og en Harman Kardon højttaler.

Point præmie:
Er du én af de 10 heldige, der vinder Point præmier, får du 1.000 Point sat direkte ind på din pointsaldo.

Du kan deltage i quizzen i perioden fra den 26. nov. til og med den 21. dec., og du kan kun deltage i quizzen én gang. For at dine svar registreres skal du huske at trykke ”Deltag” når du er færdig med quizzen.

Psst… Du kan bruge lige så meget tid på quizzen, du har lyst til, så du har rig mulighed for at undersøge svarene. Du kan finde svarene ved at klikke på dette link.

Held og lykke!

LOG IND