SÅDAN FÅR DU STRIBER OG PERSONLIGE FORDELE


Hver eneste gang du køber for 200 kr. i Matas eller på matas.dk, optjener du en stribe*. Og når du har 6 striber, kan du vælge din egen helt personlige fordel. Vi giver dig 3 fordele at vælge imellem, så du tager bare den, der passer bedst til dig.

Du skal vælge din fordel senest 14 dage efter, at du har nået de 6 striber. Hvis du ikke når det, vælger vi den fordel til dig, som vi mener passer aller bedst til dig.

På din bon eller faktura kan du altid se, hvor mange striber du har optjent ved dit køb. Men du kan også følge med i dine striber og fordele på clubmatas.dk eller i Club Matas app’en.

* Du skal have aktiveret din medlemsprofil for at optjene striber.


Så mange striber optjener du

Når du køber for 200 kr. i Matas eller på matas.dk, får du en stribe. Køber du for 400 kr. får du selvfølgelig 2 striber, så jo mere du køber, jo flere striber – og dermed jo flere fordele – får du.
Det er dog ikke alle varer, som du optjener striber på. For du får ikke striber, når du køber gavekort, lægemidler til dyr og håndkøbsmedicin. 


6 striber giver dig en personlig fordel

Når du har fået 6 striber, kan du vælge din egen helt personlige fordel. Det kan fx være ekstra point i de næste 14 dage eller rabat på dit yndlingsprodukt.

Vi giver dig 3 fordele at vælge imellem, og inden 14 dage skal du vælge den fordel, du helst vil have. Du vælger din fordel på clubmatas.dk eller i app’en. Og vi skal nok huske dig på at vælge en fordel! For vi sender dig en mail eller giver dig en notifikation via vores app, når du kan vælge din fordel.


Når du køber gavekort, lægemidler til dyr eller håndkøbsmedicin optjener du IKKE striber

Du optjener ikke striber, når du køber et Matas Gavekort. Dét gør den, der bruger gavekortet til gengæld, hvis hun er medlem af Club Matas.
Du optjener heller ikke point, når du køber lægemidler til dyr eller håndkøbsmedicin. For vi må ikke i Matas tilskynde til eller belønne forbrug af medicin.


Vi trækker striber fra, hvis du returnerer varer

Hvis du returnerer en vare, du har købt i Matas, skal du samtidig huske at vise dit medlemskort. Så trækker vi både point og striber fra igen.
Hvis du ikke oplyser om dit medlemskab når du returnerer varer, så kan det betyde, at vi inddrager dine point og striber, og eventuelt melder dig ud af Club Matas.


Se dine striber på clubmatas.dk og i app’en

Du kan fra din profilside og fra Club Matas nyhedsbreve altid se, hvor mange striber du har lige nu. På din profil kan du også se, hvor mange fordele du har fået, og se, hvornår du har indløst dine fordele.

Vi opdaterer din saldo senest 24 timer efter at du har foretaget et medlemskøb. Der kan dog gå lidt længere tid, når du køber på matas.dk, da du først får striber, når din ordre bliver faktureret i webshoppen.


Sådan vælger du din fordel

Du skal logge ind på din personlige medlemsside på www.clubmatas.dk eller i din Club Matas app for at se, hvilke fordele du kan vælge imellem. Og så klikker du bare på den, du helst vil have.
Du optjener heller ikke point, når du køber lægemidler til dyr eller håndkøbsmedicin. For vi må ikke i Matas tilskynde til eller belønne forbrug af medicin.

Hvis du ikke når at bestille din fordel inden for 14 dage fra du opnår 6 striber, vælger vi fordelen for dig. Og her vælger vi den, som vi mener passer aller bedst til dig.
  
Uanset om det er dig selv eller om det er os, der har valgt din fordel, så kan den ikke fortrydes, når den først er valgt.


Du skal vælge din fordel inden for 14 dage

Du har 14 dage til at vælge din personlige fordel – regnet fra den dag, hvor du opnår de 6 striber. Hvis du ikke når at vælge din fordel inden for 14 dage, vil Club Matas vælge en fordel til dig. Og her vælger vi den fordel, som vi mener passer aller bedst til dig.

Uanset om det er dig selv eller om det er os, der har valgt din fordel, så kan den ikke fortrydes, når den først er valgt.


Du kan have én aktiv fordel ad gangen

Hvis du har valgt en fordel, og samtidig når at få 6 nye striber, skal du skynde dig at benytte din fordel. For du kan ikke have to aktive fordele ad gangen. Du kan dog godt vælge én af de nye fordele i stedet for. For de vil som regel være endnu bedre end den, du allerede har valgt. Den nye fordel vil så overskrive den ”gamle” fordel. 


Du kan ikke ”gemme” striber

Hvis du når at købe rigtigt meget i Matas i løbet af kort tid, og du både har en aktiv fordel, og har 6 nye striber, kan du ikke optjene flere striber, før du har indløst dine fordele. Til gengæld vil de fordele du ser blive bedre og bedre. På den måde kan du maksimalt optjene 12 striber før du skal indløse en fordel.    


Er det altid de samme fordele som jeg kan vælge?

Nej, jo flere gange du har haft 6 striber – og dermed kan vælge en fordel – jo bedre bliver de fordele, du kan vælge imellem. På den måde bliver du ekstra belønnet for at købe ekstra meget i Matas. 


Husk at benytte din fordel – ellers mister du den

Alle fordele har en vis tidsmæssig begrænsning. Fx kan du få 15% rabat på din næste duft – men du skal købe inden for den næste måned. Eller du kan få dobbeltpoint på alt du køber de næste 14 dage. Når tidsperioden er udløbet, vil din fordel også udløbe.


Du kan bruge din fordel i Matas butikkerne

Du kan indløse din fordel i alle Matas butikker i Danmark. Og fordelen kommer helt automatisk – uanset om du fx har valgt dobbelt point på dit næste køb, 50 kr. rabat på Matas Natur eller 20% på din yndlingscreme.

Det er KUN fordele, der giver dig ekstra point, der også fungerer på matas.dk. Øvrige fordele som krone- og procentrabatter kan du IKKE opnå online, og heller ikke ved connected retail – altså hvor du fra butikken bestiller varer fra matas.dk.


Du skal nå 6 striber inden for 1 år

For at få en fordel, skal du nå 6 striber på 1 år – regnet fra den dato, hvor du købte og fik din første stribe. Hvis du ikke når de 6 striber i løbet af et år, skal du starte helt forfra på din stribe-opsparing.


Vil du ikke længere være medlem af Club Matas?

Ønsker du at melde dig ud af Club Matas, skal du gå ind på din profilside og klikke på ”Meld mig ud”-knappen. Herefter sletter vi alle oplysninger om dig – og sletter også alle de point, bonus, striber og fordele, som du har sparet op.

Bemærk, at du ikke længere kan afhente præmier eller indløse ubrugte præmiebeviser og fordele, når du er meldt ud.


Tilmeld dig nuLog ind på din profil